Skip to main content

SCEX organiseert kennissessie Ontwerpen & Optimaliseren

 

Op woensdag 11 september tussen 8.00 – 10.30 uur organiseren QSTA Food Logistics en SCEX – Software Optimization in Nijkerk een kennissessie met als onderwerp ‘Ontwerpen en Optimaliseren voor een maximaal logistiek rendement’. Voor een ontbijt wordt natuurlijk gezorgd.

Leer welke innovaties jouw logistiek kunnen versterken en meld je aan via optimize@scex.nl.

Ontwerpen & Optimaliseren voor maximaal logistiek rendement

Logistieke vraagstukken worden steeds complexer en daarom zetten we nieuwe technologie in om op basis van uitgebreide datasets de juiste analyses te maken, te visualiseren en te simuleren en zo tot de optimale oplossingen te komen.

Met onze SCEX Toolbox hebben we verschillende applicaties in ons portfolio om een breed scala aan logistieke vraagstukken op te lossen. Van het ontwerpen van een geheel distributiecentrum, tot het bepalen van de ideale spellingconfiguratie daarbinnen, en van het optimaliseren van het orderpickproces tot het maken van 3D-Pareto analyses. Zo vertalen we data naar inzicht en actie.

Tijdens de kennissessie geeft Willem van den Berg concrete voorbeelden van toepassingen van deze applicaties in de praktijk en laat hij zien hoe dit het rendement van jouw operatie significant kan verhogen.

QSTA verbindt de foodwereld van vraag tot aanbod

QSTA is de betrouwbare partner in de professionele foodmarkt en biedt een uitgebreid scala aan diensten en oplossingen die de foodwereld verbinden, van vraag tot aanbod. Ons doel is om leveranciers en afnemers in de foodindustrie moeiteloos samen te brengen door middel van onze gespecialiseerde afdelingen: Food Data, Food Logistics en Food Market. QSTA ondersteunt foodprofessionals bij elke stap van hun bedrijfsvoering.

QSTA Food Logistics opereert als logistieke dienstverlener voor de voedselindustrie. Men verzorgt zowel primaire als ondersteunende logistieke en administratieve activiteiten.

Dankzij het flexibele WMS-systeem kan snel worden ingespeeld op de behoeften van klanten en logistieke trends. Het distributiecentrum is duurzaam en BREEAM-gecertificeerd met een “outstanding” beoordeling. In het kader van voedselveiligheid vinden er regelmatige audits plaats en er wordt voldaan aan de hoogste kwaliteitseisen.

QSTA Food Logistics heeft innovatie hoog in het vaandel staan en heeft een aantal interessante innovaties gerealiseerd. Directeur Mark Kornet zal hier tijdens de kennissessie veel aandacht aan besteden en we gaan ook zelf een kijkje nemen natuurlijk.

Programma kennissessie

Op woensdag 11 september tussen 8.00 – 10.30 uur organiseren QSTA Food Logistics en SCEX – Software Optimization in Nijkerk een kennissessie met als onderwerp ‘Ontwerpen en Optimaliseren voor een maximaal logistiek rendement’. Voor een ontbijtje wordt gezorgd, het programma ziet er als volgt uit:

Aanmelden

De ontbijtsessie heeft een exclusief karakter en is alleen toegankelijk voor directeuren en managers die verantwoordelijk zijn voor logistiek en supply chain binnen hun bedrijf. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Aanmelden? 

Stuur een mail naar optimize@scex.nl