Overzicht leveranciers
WMS systemen

  1. Home
  2. /
  3. Leveranciers
  4. /
  5. Scopin Development BV
 

Oplossing
microWMS
Link
microWMS
Opgericht per
2009
Actief in NL sinds
2009
Belangrijkste NL Referenties
Belangrijkste Referenties Europa
Aantal klanten in Nederland
0-25
Aantal klanten in Europa
0-100
Aantal actieve operaties die worden aangestuurd in NL
5 - 50
Aantal operaties in Europa
5 - 50

Profiel leverancier

Onderscheidend vermogen

Scopin’ noemt zich een praktische adviespraktijk voor bedrijven met aandacht voor productie en logistiek.

Missie: Verspilling voorkomen, zinvol besparen, energie genereren.
Visie: Scopin’ helpt bedrijven bij hun keuze voor Auto-ID.

Wat heb je aan (veel/voldoende/weinig) voorraad als je het niet kunt vinden? Er zijn dure software oplossingen op de markt waarmee het optimale voorraadniveau wordt bepaald. Scopin’ richt zich juist op bewegende voorraad: van ontvangsten via verplaatsingen naar leveringen. Op snelheid en betrouwbaarheid, op efficiency en kwaliteit. De twee redenen om Auto-ID in te zetten.

Met als credo “Laat uw mensen hun werk doen” ofwel “Let people do their job” gaan we terug naar de basis.

Visie op marktontwikkelingen

Het digitaliseren van de werkvloer is inmiddels gemeengoed geworden. De grote bedrijven gingen voor, met veel geld en grote projecten. Het MKB heeft dezelfde wensen en eisen maar minder middelen en tijd voor projecten. Met microWMS kun je snel aan het werk vanwege de eenvoud en de flexibiliteit, onafhankelijk van de gebruikte hardware en zonder installatie en netwerk-perikelen.

We gaan steeds meer online en wireless : draadloze netwerken worden steeds krachtiger. Ons WMS is vanaf stap 1 ontwikkeld voor grenzeloze toepassingen en voor integratie met Auto-ID technieken zoals barcodes en RFID. Waar koppelingen met ERP en andere systemen vroeger complex was en geheim, is het nu bijna standaard. Wij bieden API's en maken gebruik van die van anderen.

Waar we begonnen met standaardiseren en samenwerken praten we nu over integreren en groeien. De fundering van Scopin en van microWMS is Supply Chain Management, open informatie als basis van vertrouwen.

Download het overzicht van WMS leveranciers (2023)