1. Home
  2. /
  3. Dozon

Dozen over SCEX: ervaren, gestructureerd & praktisch

Dozon Bouwtechniek is dé bouwtechnische groothandel voor Oost-, Midden- en Noord-Nederland, gespecialiseerd in hang- en sluitwerk. Als totaalleverancier voor de interieurbouw, kozijnenindustrie, aannemerij en installatie & montage leveren wij ruim 30.000 artikelen uit voorraad, binnen 24 uur. Dat betekent dat de logistieke operatie betrouwbaar en efficiënt moet zijn.

Om de volgende stap te maken in de professionalisering van onze logistieke operatie waren wij op zoek naar een Warehouse Management Systeem. Omdat dit een belangrijke keuze is voor de toekomst van Dozon hechtten wij veel waarde aan een goede WMS selectie. Daarom hebben we de heren van SCEX Software Optimization gevraagd om ons te ondersteunen met behulp van WMS Guide.

‘Deze samenwerking beviel ons uitstekend. Middels een gestructureerde aanpak hebben zij ons geholpen de behoeften van onze toekomstige logistieke operatie inzichtelijk te maken en te vertalen naar WMS functionaliteiten. Hun ervaring, gerichte en praktische aanpak heeft ons in staat gesteld de meest geschikte WMS oplossing te selecteren’

Rick Witteveen – Hoofd Inkoop en Logistiek

Referenties

De ‘WMS Guide’ is tot stand gekomen op basis van onze ervaring met het selecteren van logistieke software. Hoe onze opdrachtgevers aankijken tegen onze inzet lees je hieronder.