Skip to main content

Druk bezocht en hoog gewaardeerd event ‘Logistiek is topsport’

 

Op 29 maart ’23 was het een drukte van jewelste in sportcentrum De Kooi in Bemmel. In deze prachtige topsportlocatie vond het evenement ‘Logistiek is Topsport’ plaats. Dit event werd georganiseerd door Burgers Carrosserie, een succesvol familiebedrijf uit Aalsmeer dat onder andere dubbeldeck trailers bouwt (bekend van o.a. Action) en dat en met deze werkconferentie aandacht wilde vragen voor innovatie in logistiek en transport. De inhoud op opzet van het programma leidde tot veel enthousiasme bij de deelnemers en het event werd dan ook hoog gewaardeerd.

Ruim 50 deelnemende bedrijven

SCEX Software Optimization leverde een bijdrage aan het programma in de vorm van een keynote speech over de parellellen tussen logistiek en topbasketball door Casper Jansen en een interactieve workshop over de toepassing van de nieuwste software voor het optimaliseren van logistieke processen door Willem van den Berg. Ruim 50 bedrijven uit handel, productie, logistiek en retail namen deel en gaven het event een hoge waardering. Naast SCEX en Burgers gaven ook Olaf Jansen van bol.comMark Kornet van BFG Warehousing BV acte de présence met workshops over de logistiek achter het partnermodel van Bol.com en over de toepassing van innovatie technologie (o.a. Google Glass, Blockchain en Machine Learning) in de supply chains waarin BFG Warehousing actief is.

United basketball en Burgers

Onderdeel van het programma was ook een wedstrijd vrije worpen schieten. De basketballvloer vulde zich daarbij al snel met deelnemers op hippe sportschoenen die verwoede pogingen deden om de bal door te ring te mikken. Dat bleek nog best lastig in de praktijk want ‘wat hangt die ring hoog…’ Als glansrijke winnaars kwamen James Hatumena van Nobian en Gerrit-Jan Evers van Movianto uit de bus. In de Coachtalk die volgde konden vragen worden gesteld aan de coaches Paul Vervaeck en Jeroen van Vugt van eredivisieteam Yoast United, werd de inwendige mens prima verzorgd met een heerlijk buffet en kon er als klap op de vuurpijl worden genoten van een intense en heel spannende wedstrijd (overtime) tussen Yoast United en Mons (BE). De samenwerking met Burgers en United Basketball was dus zeer succesvol en SCEX Software Optimization dankt hen daarvoor hartelijk.

Benieuwd wat SCEX WMS Guide voor jou kan betekenen?