Overzicht leveranciers
WMS systemen

  1. Home
  2. /
  3. Leveranciers
  4. /
  5. Consafe Logistics
 

Oplossing
Astro WMS
Link
Astro WMS
Opgericht per
1978
Actief in NL sinds
1992
Belangrijkste NL Referenties
HEINEKEN, CB, Udea, Van Gelder groente & fruit, Shoeby.
Belangrijkste Referenties Europa
HEINEKEN, SKF, Rexel, Saint-Gobain, Coop.
Aantal klanten in Nederland
0-25
Aantal klanten in Europa
251-500
Aantal actieve operaties die worden aangestuurd in NL
5 - 50
Aantal operaties in Europa
501 - 1000

Profiel leverancier

Onderscheidend vermogen

Consafe Logistics bestaat ruim 40 jaar en heeft zich vanaf het eerste begin bezig gehouden met het leveren van een WMS en WCS. Dat is nog altijd onze focus.

Als organisatie richten wij ons op het leveren van superieure klantwaarde aan al onze klanten. Elke dag zijn we erop gericht om dat aan onze klanten te leveren.

Bij het ontwikkelen van onze WMS/WCS oplossing is het creëren van toegevoegde waarde voor onze klanten het uitgangspunt. Onze klanten hebben dan ook een belangrijke stem in hoe wij onze WMS oplossing ontwikkelen. Dit gebeurt onder andere middels user groups, klantendagen en meetings met onze R&D afdeling.

De omgeving van onze klanten is sterk aan verandering onderhevig, voor een belangrijk deel gedreven door de veranderende eindklant eisen. Voor het WMS betekent dit dat het zeer flexibel en in grote mate snel configureerbaar moet zijn. Dit zien wij vooral in hoog dynamische omgevingen als Wholesale, Food Service, Retail en e-Commerce. Klanten in Nederland waarvoor dit onder andere op van toepassing is, zijn Mastermate, Rexel, MegaGroup, PostNL Fulfilment, Van Gelder Groente & Fruit, Udea (Ekoplaza), Shoeby, Hoogvliet, Anylamp/PicPac, CB, Modexpress).

Consafe Logistics is een van de toonaangevende Europese leveranciers van warehouse management oplossingen. Onze betrouwbare, flexibele en slimme oplossingen helpen klanten een voorsprong te nemen op de concurrentie.

Onze medewerkers zetten hun ervaring en kennis graag in om samen met de klant de oplossing te creëren die past bij hun situatie. Innovatief, betaalbaar en duurzaam.

Een van de belangrijkste toegevoegde waarden voor onze klanten die wij als organisatie hebben zijn onze medewerkers. Veel van onze medewerkers hebben een logistieke achtergrond en komen vanuit de wereld van onze klanten. Zij spreken de taal van de klant, voor ons is dit cruciaal om de vertaalslag te maken naar de meest optimale inrichting van het WMS en daarmee de ondersteuning van de operaties van onze klanten. Ook investeren wij veel in de ontwikkeling van onze mensen en bieden wij hen een ontwikkelplan.

Visie op marktontwikkelingen

De markt is continu in beweging en bedrijven zijn meer en meer gericht op het leveren van een perfecte klantbeleving. De rol van het warehouse gaat hierbij een steeds crucialere rol spelen. Dit vergt dat bedrijven flexibel moeten zijn en steeds kunnen blijven inspelen op de veranderingen in de markt. De warehouse operatie moet ondersteunend zijn en zal continu efficiënter moeten worden. Vanuit de technologie moet dit ook ondersteund kunnen worden en zullen er continu innovaties moeten komen. Ook in het WMS dat wij als Consafe Logistics bieden. Enkele voorbeelden van deze nieuwe technologieën zijn geïntegreerde Artificial Intelligence, geïntegreerde dashboards en intelligente calculatie van verzendeenheden. Deze nieuwe technologieën helpen bedrijven ook om meer duurzaam te zijn, het leidt tot het rijden van minder afstanden, het niet meer meer onnodig vervoeren van lucht.

We zien ook een duidelijke tendens naar meer mechanisatie/automatisering in warehouses. Dit komt onder andere door een groeiend tekort aan gekwalificeerd personeel maar ook door meer flexibiliteit en schaalbaarheid. Voor onze oplossingen betekent dit dat we naadloos moeten kunnen integreren en de totale operatie moeten kunnen aansturen, zowel het manuele deel als het gemechaniseerde deel van het warehouse.

Download het overzicht van WMS leveranciers (2023)