Overzicht leveranciers
WMS systemen

  1. Home
  2. /
  3. Leveranciers
  4. /
  5. ProductWare B.V.
 

Oplossing
ProductWare
Opgericht per
2016
Actief in NL sinds
2006
Belangrijkste NL Referenties
- Nederlandse Spoorwegen
- Maasoever Agriprocessing
Belangrijkste Referenties Europa
-
Aantal klanten in Nederland
0-25
Aantal klanten in Europa
0-100
Aantal actieve operaties die worden aangestuurd in NL
5 - 50
Aantal operaties in Europa
5 - 50

Profiel leverancier

Onderscheidend vermogen

Visie op marktontwikkelingen

ProductWare B.V. is opgericht met als doel een innovatief en flexibel warehouse management tool te leveren als gelijknamige SaaS-dienst. ProductWare ondersteunt de informatie- en processtromen van haar klanten in de sector van producenten, importeurs, op- en overslagbedrijven, groot- en detailhandel met ICT technologie die qua stabiliteit en innovatie tot de absolute top behoren.

Door het combineren van logistieke processen, informatiestromen en financiële stromen binnen 1 slimme, flexibele en proces ondersteunende online software oplossing ontstaat de mogelijkheid om onze klant op een unieke wijze te ontzorgen.

ProductWare onderscheid zich op de volgende vlakken: • Flexibel in te richten proces- en informatie ondersteuning zonder maatwerk software; • Beter inzicht in informatiestromen en traceerbaarheid van goederen; • Ondersteunt logistieke stromen, communicatie, financiële stromen en indien ook gewenst gekoppeld aan uw ERP; • Als Software as a Service dienst via internet eenvoudig en veilig beschikbaar; • ProductWare biedt een product met meer functionaliteit voor een lagere prijs.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie worden de administratieve handelingen zoveel mogelijk beperkt en wordt u direct in de uitvoering ondersteund. ProductWare wordt uitgeleverd via internet, volgens het zogenaamde Software as a Service (oftewel SaaS) – model. U logt in op een beveiligde website, waar u direct aan de slag kunt. Uw gegevens staan opgeslagen in ons moderne en beveiligde cloud platform binnen de EU. Met ProductWare heeft u overal en altijd eenvoudig en veilig via internet toegang tot uw gegevens en voorraden.

Tevens zit in ProductWare zowel functionele- als rol-gebaseerde autorisatie. Hierdoor kunnen medewerkers plaats, tijd en ‘device’ onafhankelijk op een veilige manier werken met ProductWare. Daarnaast is het goed om te weten dat wanneer een gebruiker een device verliest of uit dienst gaat, eenvoudig het account geblokkeerd kan worden zodat deze niet misbruikt kan worden.

Doordat de applicatie ProductWare is gebaseerd op het gepatenteerd metadata driven database model hoeft slechts 1 versie van de software onderhouden te worden voor de verschillende organisaties en maatwerk inrichtingen die we reeds ondersteunen en waarvan dagelijks honderden gebruikers tegelijk gebruik van maken. De cloudinfrastructuur die hiervoor al enige jaren wordt gebruikt stelt ons in staat om op een eenvoudige manier een schaalbare oplossing te bieden.

Zo kunt u, samen met uw collega’s voorraden beheren in het WMS. U gebruikt deze vervolgens centraal voor al uw vestigingen en klanten. Met hetzelfde gemak beschikt u, waar en wanneer u maar wilt, over de juiste informatie voor de administratie of organisatie van uw instelling. Bijvoorbeeld over de facturatie, management informatie en KPI-overzichten. ProductWare geeft u bovendien verschillende mogelijkheden tot management rapporten. Zo ondersteunt ProductWare in bedrijf kritische activiteiten en op ieder moment

Download het overzicht van WMS leveranciers (2023)