Overzicht leveranciers
WMS systemen

  1. Home
  2. /
  3. Leveranciers
  4. /
  5. Veeloo Logistics B.V.
 

Oplossing
K.Motion Warehouse Advantage
Opgericht per
1999
Actief in NL sinds
2020
Belangrijkste NL Referenties
Obelink in Winterswijk HBM machines in Waddinxveen
Belangrijkste Referenties Europa
Clarks Skoda Sainsbury's BT Allegro
Aantal klanten in Nederland
0-25
Aantal klanten in Europa
0-100
Aantal actieve operaties die worden aangestuurd in NL
< 5
Aantal operaties in Europa
51 -100

Profiel leverancier

Onderscheidend vermogen

Veeloo Logistics heeft ruim twintig jaar ervaring met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van warehouse management systemen voor top-10 organisaties in de retail, e-commerce, groothandel, productie en 3PL. Goed contact met onze collega’s en klanten – daar worden we blij van. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke betrokkenheid, plezier en vertrouwen de basis vormen van een succesvolle samenwerking.

We onderzoeken, luisteren en vragen kritisch door. We verdiepen ons in de uitdagingen van onze klanten en volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet. Zo houden we onszelf én onze klanten en partners scherp.

Wij zijn fit en fair. We schakelen snel, houden van een uitdaging en gaan voor een eerlijk resultaat.

Visie op marktontwikkelingen

De laatste jaren zijn de zelf gebouwde of door een lokale leverancier gebouwde ERP-oplossingen vervangen door ERP’s van de grote internationale aanbieders. Deze ontwikkeling vindt nu ook plaats in de WMS-markt.

Grote, internationale aanbieders hebben immers de slagkracht om proactief in te spelen op de technologische en functionele ontwikkelingen die voor onze klanten van belang zijn om concurrerend te blijven. Vanuit deze visie is in 2020 Veeloo Logistics opgericht. Veeloo Logistics bestaat uit een team van zeer ervaren WMS consultants die het best-in-class WMS-oplossing van Körber naar de Benelux brengen.

Körber is volgens het Magic quadrant van Gartner een top 3 wereldwijde leverancier. Actief in meer dan 70 landen met meer dan 1.200 medewerkers en een wereldwijd partnernetwerk.

Download het overzicht van WMS leveranciers (2023)