Overzicht leveranciers
WMS systemen

  1. Home
  2. /
  3. Leveranciers
  4. /
  5. Diract-IT
 

Oplossing
Ceyenne WMS
Link
Diract-it
Opgericht per
2017
Actief in NL sinds
2017
Belangrijkste NL Referenties
Body & Fit
CAPI Europe
fonQ
Kersten
Maison Riviera
Mascot Online
Modexpress
Promese Logistics
Smartphonehoesjes
TotaalBED
Belangrijkste Referenties Europa
Die Keure
Vandenbussche
Aantal klanten in Nederland
51-100
Aantal klanten in Europa
0-100
Aantal actieve operaties die worden aangestuurd in NL
51 - 100
Aantal operaties in Europa
<5

Profiel leverancier

Onderscheidend vermogen

Diract is in de afgelopen jaren veranderd van een softwarehuis dat technisch heel sterk was in de werelden van Microsoft SQL en Magento naar een systeemhuis met een state-of-the-art standaardpakket dat wordt geïmplementeerd en onderhouden door logistieke- & operationele consultants.

De operatie van de klant kan vaak op meerdere manieren worden verbeterd. Soms door aanpassing van processen en soms door technologische hoogstandjes.

Binnen Diract werken die twee werelden nauw samen ten voordele van de klant. Hierbij streeft Diract ernaar om als partners te opereren en geen leverancier-klant relatie. Waarbij de problemen van de klant de problemen van Diract zijn en niemand rust voordat ze opgelost zijn.

Visie op marktontwikkelingen

Binnen de logistieke wereld ziet Diract steeds vaker grenzen vervagen of zelfs verdwijnen. De lijnen worden steeds korter.

Ceyenne WMS past naadloos in die veranderende wereld omdat het mee kan veranderen met veranderende organisaties. Waarbij het sturend, snel en slim is terwijl het leunt op standaardprocessen die op vele manieren ingericht kunnen worden gebruik makend van de bestaande intelligentie van de gebruikende organisatie.

Download het overzicht van WMS leveranciers (2023)