Overzicht leveranciers
WMS systemen

  1. Home
  2. /
  3. Leveranciers
  4. /
  5. Istia Software
 

Oplossing
Istia NextGen WMS
Link
Istia
Opgericht per
2010
Actief in NL sinds
2010
Belangrijkste NL Referenties
FittinQ (lampenlicht.nl)
Sonic Equipment
Maldrich
Decowraps
Groenendijk Bedrijfskleding
Belangrijkste Referenties Europa
FittinQ (lampenlicht.nl)
Sonic Equipment
Maldrich
Stockspots
Decowraps
Aantal klanten in Nederland
0-25
Aantal klanten in Europa
0-100
Aantal actieve operaties die worden aangestuurd in NL
5 - 50
Aantal operaties in Europa
5 - 50

Profiel leverancier

Onderscheidend vermogen

Istia is:
- Innovatief > Istia heeft een eigen kijk op de software architectuur, waar met een OMS-module een nieuwe dimensie aan kan worden gegeven.
- Flexibel > Met behulp van business rules kunnen processen op maat worden ingericht, zonder dat hier maatwerk voor geprogrammeerd hoeft te worden.
- Betrokken > Bij Istia wordt iedere klant met aandacht behandeld.
- Proactief > Istia is continu bezig met nieuwe ontwikkeling, welke vroegtijdig inspelen op toekomstige problemen waar klanten tegenaan zouden kunnen lopen.
- Verbindend > Doordat de opzet van Istia een samenwerkingsplatform is, kunnen organisaties en warehouse hubs razendsnel aan elkaar verbonden worden.

Visie op marktontwikkelingen

De klantverwachting van onze klanten en de klantverwachting is hoog en zal alleen maar hoger worden op basis o.a. van levertijden en inzichten.
Door deze continue verhogingen van de verwachtingen en inzichten zal een WMS: flexibel moeten zijn in haar processen, schaalbaar zijn in haar capaciteit en volledig connected moeten zijn met de andere platformen en interne mechanisatie en robotisering van de klant en haar klant.
Wij vullen dit in op basis van een volledig API driven, cloud- en webbased WMS; welke door onze eigen ontwikkelde business rules engine wordt gevoed zodat onze klanten, flexibel en schaalbaar zijn, snel kunnen schakelen op marktontwikkelingen of verandering van business strategieën. Zonder last te hebben van updates, upgrades en downtime.

Download het overzicht van WMS leveranciers (2023)